تایمز گروپ
آخرین پاسخگویی: 22 روز قبل
دنبال کردن پروفایل فعالیت از  June 2024 تعداد پرونده   (0)

ثبت شرکت در زیمبابوه

اگر قصد ثبت شرکت در کشور زیمبابوه را دارید و یا دنبال یک راه مطمئن و در عین حال سریع برای تاسیس و راه اندازی شرکت خود در زیمبابوه هستید میتوانید هم اکنون با کارشناسان و وکلای گروه تایمز تماس گرفته و پروسه ثبت شرکت خود در این کشور را از همین الان شروع کنید .

0
(0)
0 50
1 ماه قبل
  • CAP2274

خدمات ثبت شرکت در زیمبابوه

با ثبت شرکت در زیمبابوه یا بعبارتی با داشتن یک بیزنس پلن دقیق و سرمایه کافی می توانید در کوتاه ترین بازه زمانی به اقامت دائم و شهروندی کشور زیمبابوه برسید. ثبت شرکت در زیمبابوه ، یکی از سریع ترین روش ها برای مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت دائم فرد و اعضای خانواده او است. از طرفی با ثبت شرکت بین المللی در زیمبابوه فرزندان شما نیز قادر خواهند بود تا در دانشگاه ها و مدارس دولتی زیمبابوه با هزینه بسیار کم و گاها به صورت رایگان تحصیل کنند. موسسه مهاجرتی تایمز می تواند در مسیر ثبت شرکت در کشور زیمبابوه به شما کمک کند.  این مرکز از لحظه درخواست شما تا زمان ثبت نهایی شرکت در زیمبابوه همراه شما خواهد بود . بطور معمول فرایند تاسیس و ثبت یک کمانی در این کشور توسط گروه تایمز در 3 مرحله انجام میشود که عبارتند از :

گام اول : مشاوره تخصصی ثبت شرکت در زیمبابوه

مشاوره و بررسی تخصصی پرونده های ثبتی مرتبط با ثبت شرکت در زیمبابوه توسط کارشناسان مجرب و وکلای تخصصی موسسه تایمز گروپ انجام میشود ، در این مرحله ابتدا پرونده متقاضی بررسی شده و در صورت امکان نسبت به عقد قرارداد ثبت شرکت اقدام میشود. پروسه ثبت شرکت بطور معمول در مدت زمان 10 الی 60 روز انجام میشود.

گام دوم : تنظیم و عقد قرارداد ثبت شرکت در زیمبابوه

پس از بررسی اولیه پرونده ثبت شرکت در زیمبابوه شما میتوانید با هماهنگی قبلی به دفتر موسسه مراجعه نموده و نسبت به تنظیم و امضای قرارداد اقدام نمایید . شما همچنین میتوانید با هماهنگی قبلی نسبت به دریافت یک نسخه یش نویس قرارداد اقدام نمایید

گام سوم : آغاز پروسه ثبت شرکت در زیمبابوه 

پرونده هایی که در زمینه ثبت شرکت در زیمبابوه توسط تیم ثبتی تایمز پذیرش و پیگیری شده اند قالبا با نرخ موفقیت بیش از 95 درصد با موفقیت انجام شده اند . موسسه تایمز با ایجاد شبکه تعاملاتی دو طرفه با سفارت و کنسولگری ها و همچنین با بکارگیری تیمی زبده و کارآزموده توانسته تا کنون بیش از 10000 هزار پرونده را با موفقیت انجام دهد.

دلایل ثبت شرکت در زیمبابوه

گسترش کسب و کار :  ثبت شرکت در زیمبابوه یکی از رایج ترین روش های مهاجرت به زیمبابوه است و در واقع به معنای استارت و گسترش یک فعالیت اقتصادی در بازارهای بین المللی برای شما محسوب می شود. این روش مهاجرتی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین راهکارها برای افراد اهل راه اندازی کسب و کار و بیزینس است. معمولا افرادی که دارای ایده ها و بیزینس های مختلفی هستند و در بازارهای داخلی به نتیجه های کاملاً ایده آل و مطلوب نرسیده اند ، نیازمند به عرضه و تقاضا در بازارهای جهانی و بین المللی هستند. به همین منظور تصمیم به ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار در این کشور میگیرند.

افتتاح حساب بانکی : با ثبت شرکت در زیمبابوه و افتتاح حساب بانکی می توان به عنوان فردی تجاری در کشور زیمبابوه حاضر شد و به این طریق در کمتر از یک سال اقامت خود را دریافت نمود و از مزایای شهروندی کشور زیمبابوه استفاده کرد. قوانین آسانی که کشور زیمبابوه به نسبت سایر کشورها در زمینه ثبت حقوقی دارد آنرا مستعد جهت جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی نموده است. به طوری که بسیاری از شرکت های بزرگ دنیا در این کشور شعبه دارند.

در واقع دولت زیمبابوه با تدوین فعالیت های سرمایه گذاری و حفظ ساختارهای اقتصادی خدماتی را فراهم آورده تا شرایط مناسبی برای سرمایه گذاران خارجی جهت ثبت شرکت های خصوصی ایجاد نماید. سیستم اقتصادی این کشور دارای یک محیط کسب و کار آزاد است که همین مهم، اساس جذب فعالان اقتصادی را به خوبی فراهم می آورد.

مراحل ثبت شرکت در زیمبابوه

راه اندازی یک شرکت در زیمبابوه دارای مراحلی است که برای رسیدن نتیجه مطلوب باید به آن دقت نمایید ، در این قسمت به صورت لیست وار مراحل ثبت شرکت در زیمبابوه را مشاهده می کنید:

1. انتخاب نوع و نام شرکت

در این مرحله باید تصمیم بگیرید کدام یک از انواع شرکت با ساختار کاری شما تناسب بیشتری دارد. پس از انتخاب نوع شرکت، باید بر اساس قواعد یک نام انتخاب کنید. نام انتخابی باید منحصر به فرد بوده . از کلمات حساس یا توهین آمیز یا “غیرقانونی” استفاده نکنید. همچنین از علایم تجاری و نام هایی که شباهت به برندهای معروف دارند استفاده نکنید، این کار ممکن است در آینده شما را با مشکل مواجه کند. 

2. طبقه‌بندی صنعتی استاندارد فعالیت شرکت ها

میزان سرمایه را برنامه ریزی کرده و سپس مدیران و کارمندان را انتخاب کنید. سهامداران یا ضامنان را انتخاب کرده و و افراد دارای کنترل قابل توجه (PSC) بر شرکت را شناسایی کنید. پس از آماده سازی تمامی این مدارک، می توانید فعالیت ها و اطلاعات شرکت خود را به عنوان یک شرکت تازه تاسیس شده در زیمبابوه در بخش طبقه بندی صنعتی استاندارد به ثبت برسانید.

3. ارسال مدارک و اطلاعات

در این مرحله باید اطلاعات محل شرکت خود و آدرس را به همراه سایر مدارکی هویتی اعضای مدیران شرکت که ممکن است مورد نیاز باشد، اماده کنید.

4. افتتاح حساب شرکتی در زیمبابوه 

برای افتتاح حساب بانکی به عنوان یک فرد حقوقی در زیمبابوه ، به مدارک اولیه ثبت شرکت و گواهی تاسیس شرکت نیاز دارید، اما بانک مورد نظر شما ممکن است اسناد دیگری را نیز درخواست کند، به ویژه مدارکی که آدرس فعلی شما را در زیمبابوه نشان می دهد و سه ماه قبوض آب و برق نیز معمولا مورد نیاز خواهد بود. برای افتتاح حساب بانکی معمولاً باید فرم درخواست را پر کنید. این کار را باید در شعبه انجام دهید .

5. درخواست ویزا بیزینسی زیمبابوه 

با به راه افتادن شرکت خود در زیمبابوه ، در صورتی که خودتان به کار در شرکت مشغول شوید می توانید برای اخذ ویزا درخواست دهید. 

ویژگی های ثبت شرکت در زیمبابوه :

_ روند ثبت شرکت در زیمبابوه بسیار سریع و آسان است.
_ هزینه ثبت شرکت در زیمبابوه فوق العاده پایین است.
_برای ثبت شرکت نیازی نیست به زیمبابوه سفر کنید.
_ برای ثبت شرکت در زیمبابوه فقط یک نفر هم کافیست.
_ برای ثبت شرکت در زیمبابوه نیازی به اقامت و مسکن  نمی باشد و می توان بدون نیاز به انجام فعالیت های تجاری و یا حتی بدون نیاز به مراجعه ی حضوری اقدام به ثبت شرکت ثبت نمود.
_ حتی اگر در زیمبابوه تجارتی ندارید می توانید شرکت ثبت کنید.
_  مالیاتی که در زیمبابوه برای درآمد شرکت در نظر گرفته شده نسبتاَ پایین است.
_ با ثبت شرکت در زیمبابوه می توانید شرکت خود را بین المللی کنید.

انواع شرکت های قابل ثبت در زیمبابوه

  1. شرکت سهامی عام (plc public limited company) :
    برای ثبت این نوع شرکت در زیمبابوه ، حداقل به میزان مورد نیاز سرمایه باید وارد شرکت شود .
  2. شرکت با مسئولیت محدود (Limited Liability Company) :
    این شرکت، محبوب ترین و پر طرفدارین نوع شرکت در زیمبابوه است. برای ثبت شرکت در این قالب فقط یک نفر هم کافیست. ثبت با حداقل سرمایه انجام خواهد گرفت.
  3.  نماینده یک شرکت خارجی :
    در این نوع شرکت، شعبه های شرکت حتماَ می بایست به ثبت دولتی برسند.شرکت مادر مسئولیت تمام بدهی ها و مخارج نماینده در زیمبابوه را دارد.
  4.  شرکت با مسئولیت محدود :
    این نوع شرکت، مدل نسبتاَ جدیدی از ثبت شرکت در زیمبابوه است که کم تر مورد استقبال سرمایه گذاران خارجی قرار گرفته است.در این شرکت، مشخصات 2 طرف قرارداد باید به طور کامل ثبت شود.
  5. سایر انواع شرکت : برای اطلاع از سایر انواع تشکلات شرکتی در زیمبابوه با کارشناسان تایمز تماس بگیرید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در زیمبابوه

ثبت شرکت در زیمبابوه به مدارک و اسناد مخصوص خود نیاز دارد. از این رو لازم است قبل از اقدام قوانین کشور زیمبابوه را به دقت بررسی کنید. برخی از مدارک که برای ثبت شرکت در زیمبابوه ضروری است عبارتند از:

  • اسکن پاسپورت سهام داران
  • ترجمه رسمی شناسنامه چنانچه پاسپورت موجود نباشد.
  • ترجمه مدارک مورد نیاز مانند ترجمه رسمی از یکی از قبوض دولتی ( قبض آب ،برق، تلفن همراه و یا هر قبض دولتی دیگر)
  • تایید رسمی این مدارک
  • پرداخت هزینه های لازم
  • طرح بیزینس پلن یاهمان برنامه اقتصادی
  • تکمیل فرم مخصوص برای ثبت شرکت در زیمبابوه
  • کپی برابر اصل گواهی ثبت علامت تجاری
  • برنامه شرکت در راستای برنامه اقتصادی
  • پرداخت هزینه های مربوط به ثبت شرکت در زیمبابوه
  • اساس نامه مبنی بر اهداف برنامه اقتصادی
  • ارائه مدارک شناسایی مدیران و صاحبان حق امضای شرکت
  • ارائه اظهارنامه یا اصل گواهی ثبت علائم تجاری
  • ارائه وکالت نامه دادگستری
  • سایر مدارک (بمنظور اطلاع از سایر شرایط و ومدارک تاسیس شرکت در زیمبابوه با کارشناسان تایمز تماس بگیرید)

روش های ثبت شرکت در زیمبابوه

ثبت شرکت در زیمبابوه می تواند از روش های مختلفی صورت بگیرد که در اینجا به معرفی هر 2 روش و بیان شرایط هرکدام می پردازیم.

استارتاپ ویزای زیمبابوه

استارتاپ ویزا در زیمبابوه یا همان  نوآفرینی در زیمبابوه یکی از راه های سرمایه گذاری و راه اندازی بیزنس یا کسب و کاری نوین و جدید است. برای اقدام از طریق استارتاپ زیمبابوه بایستی توسط یکی از نهادهای تجاری یا آموزش عالی تایید شوید و از آن ها endorsement letter دریافت نمایید. همچنین داشتن بیزنس پلن جدید و خلاقانه و تمکن مالی از جمله شرایط این روش است. شما می توانید با این ویزا به مدت 2 سال در زیمبابوه بمانید و بعد از این مدت در صورتی که بیزنس شما شرایط لازم را داشته باشد، ویزای خود را به ویزای innovator تغییر دهید.

ویزای نوآورانه زیمبابوه

ویزای مبتکر زیمبابوه  (innovator visa) برای کارآفرینان با تجربه ای طراحی شده است که به دنبال ایجاد یک کسب و کار نوآورانه در زیمبابوه هستند. ایده کسب و کار باید توسط یک نهاد تایید کننده بررسی شود و این نهاد تایید کند که طرح نوآورانه، قابل اجرا و مقیاس پذیر است. متقاضیان حداقل سرمایه قانونی اولیه نیاز دارد. متقاضیان باید تمکن مالی کافی برای حمایت از خود در زیمبابوه داشته باشند. این تمکن به معنای داشتن حداقل پس انداز شخصی برای یک ماه قبل از درخواست است.

هزینه ثبت شرکت در زیمبابوه

 گرچه متقاضی باید تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه های شرکت و همچنین حقوق کارمندان را داشته باشد. بهتر است تمکن مالی متقاضی در حد قانونی باشد. حداقل سرمایه لازم برای دریافت اقامت زیمبابوه از طریق ثبت شرکت سرمایه اولیه ای است که قانون این کشور هرساله وضع میکند. 

اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در زیمبابوه

در صورت تمایل به ثبت شرکت در زیمبابوه باید بدانید که به صرف ثبت شرکت نمی توانید اقامت زیمبابوه را بگیرید. شما در صورتی می توانید برای اخذ اقامت زیمبابوه از طریق ثبت شرکت اقدام کنید که خودتان در شرکت خود مشغول به کار شوید. همینطور شما باید برای چند شخص زیمبابوهی کار ایجاد کنید و به نوعی کارآفرین باشید. در این صورت اگر طرح شما بعد از گذشت سه سال سوددهی کافی داشته باشد می توانید برای اخذ اقامت اقدام کنید.

نحوه استعلام شرکت در زیمبابوه

برای گرفتن استعلامات ثبتی و قانونی یک شرکت در زیمبابوه میتوانید از کارشناسان تایمز کمک بگیرید ، ما میتوانید ظرف حداکثر 2 روز کاری تمامی استعلامات ثبتی یک شرکت مستقر در زیمبابوه را برای شما بگیریم

مالیات ثبت شرکت در زیمبابوه چقدر است؟

در زیمبابوه شرکت‌های مقیم مشمول مالیات بر سودهای جهانی خود هستند، در حالی که شرکت‌های غیر مقیم مشمول مالیات شرکت زیمبابوه بر روی سود تجاری منتسب و سود معاملاتی می باشند. نرخ عادی مالیات شرکت برای سال مالی اخیر طبق قوانین مالیاتی این کشور تعیین میشود (برای کسب اطلاعات دقیق از قوانین مالیاتی زیمبابوه با کارشناسان تایمز تماس بگیرید) که برای سال مالی فعلی در شروع همین نرخ را حفظ کرده است. قابل ذکر است در مواردی که می توان سود مشمول مالیات را به بهره برداری از اختراعات نسبت داد،. سود می تواند شامل بخش قابل توجهی از سود تجاری حاصل از فروش یک محصول باشد که شامل یک حق اختراع است، نه فقط درآمد حاصل از حق امتیاز باشد. 

استاندارد های سرمایه گذاری در زیمبابوه

با توجه به حساسیت های موجود در زمینه ثبت شرکت و سرمایه گذاری در زیمبابوه و وجود ریسک از دست دادن سرمایه، لذا متقاضیان قبل از اقدام به این کار باید با استانداردهای موثر بر سرمایه گذاری در زیمبابوه آشنا شوند. 

یکی از این استانداردها، نرخ مصادره اموال در زیمبابوه است که نشان دهنده چگونگی برخورد دولت زیمبابوه با سرمایه گذاران خارجی در صورت بروز مشکلات می باشد. 

و دیگر استاندارد موثر در این زمینه میزان کنترل فساد ادرای است. فساد ادارای در اغلب کشورها وجود دارد اما کم یا زیاد بودن آن دارای تاثیر بسزایی بر سرمایه گذاری و ثبت شرکت در یک کشور است.

چگونه از طریق ثبت شرکت در زیمبابوه اقامت بگیریم؟

با توجه به امکان گرفتن اقامت سه ساله و تمدید دو ساله از طریق ثبت شرکت در زیمبابوه ، این روش یک انتخاب منطقی برای سرمایه‌گذاری به نظر می‌رسد. این مسیر به درخواست اقامت دائم در کشور زیمبابوه نیز منتهی می‌شود. برای این مسیر، جدا از داشتن شرایط خصوصی ، ارائه مدارکی از جمله پاسپورت، سابقه کار، و مدارک هویتی لازم است. همچنین، نامه‌ی عدم سوء پیشینه، توجه به راه‌اندازی کسب و کار، پرداخت بیمه و مالیات برای تمدید اقامت ضروری است. این روند امکان تمدید حتی تا دو سال دیگر اقامت را به فرد می‌دهد.

چگونه پس از ثبت شرکت مجازی در زیمبابوه برای اخذ ویزای زیمبابوه اقدام نماییم؟

پس از ثبت شرکت در زیمبابوه متقاضیان به دو دسته تقسیم می شنود:

دسته اول: شرکت هایی که تازه تاسیس هستن : صاحبین کسب و کار میتوانند پس از ثبت شرکت مجازی خود در زیمبابوه، نسبت به اخذ ویزای زیمبابوه برای مقاصد تجاری و فعالیت آزاد اقدام نمایند. لازم به ذکر است این نوع ویزاها در دسته بندی ویزاهای کوتاه مدت میباشد.

دسته دوم: شرکت هایی که حداقل 1 سال از ثبت انها میگذرد : اگر کسب و کار خود را قبلا در زیمبابوه ثبت کرده اید و یکسال بیمه و مالیات خود را پرداخت نموده اید می توانید با ارایه دادن بیزینس پلن جدید برای اخذ ویزای کار و اقامت زیمبابوه اقدام نمایید، این نوع ویزا در دسته بندی ویزای بلند مدت قرار می گیرد.

مراحل ثبت شرکت در زیمبابوه توسط موسسه تایمز

تاسیس یک شرکت در زیمبابوه و یا سرمایه گذاری در زیمبابوه ، می تواند بسیار پیچیده به نظر برسد. به طور معمول توصیه می شود برای طی کردن این راه پر پیچ و خم به تنهایی اقدام نکنید، به خصوص اگر به زبان کشور زیمبابوه، و یا قوانین مقررات کشور زیمبابوه آشنایی ندارید.
فضای تجارت برای شرکت های بین المللی زیمبابوه بی نظیر است. اما قبل از هر اقدامی لازم است حتما تمام جنبه های ثبت شرکت در زیمبابوه را بررسی کنید. مراحل ثبت یک شرکت در زیمبابوه به شرح زیر است:
• ارسال نام شرکت و مشخصات فردی خود برای مرحله پیش ثبت نام در اداره ثبت شرکتهای زیمبابوه.
• تصویب و اخذ تاییدیه از سازمان تجارت کشور زیمبابوه
• آماده سازی سایر مدارک برای ثبت شرکت در زیمبابوه

مرحله 1 مشاوره و ارزیابی شرایط متقاضی

قبل از هرگونه اقدام برای ثبت شرکت در زیمبابوه لازم است با مشاوران با تجربه در خصوص ثبت شرکت صحبت نمایید و مواردی از قبیل : هدف از ثبت شرکت ، حوزه فعالیت ، دیدگاه و چشم انداز ها و … را برای خود مشخص نمایید.

مرحله 2 عقد قرارداد ثبت شرکت در زیمبابوه

پس از قطعیت یافتن موضوع ثبت شرکت در زیمبابوه باید نسبت به عقد قرارداد رسمی و تنظیم وکالت نمامه به وکلای مجموعه اقدام نمایید .

مرحله 3 آماده سازی مدارک ثبت شرکت در زیمبابوه

یکی از مهمترین مراحل برای ثبت شرکت در زیمبابوه آماده سازی اسناد و مدارک لازم برای ثبت شرکت در این کشور میباشد که پس از انعقاد قرارداد توسط کارشناسان موسسه و با همکاری مقاضی این مرحله انجام میشود.

مرحله 4 ثبت نهایی شرکت در زیمبابوه

با آغاز فرایند ثبت شرکت در زیمبابوه معمولا در طول مدت 1 الی 2 ماه ، شرکت شما بطور کامل ثبت شده و کلیه اسناد و ندارک شرکت بهمراه کد ریجیستری به متقاضی تحویل میشود.

نتیجه گیری

البته واضح است که ثبت شرکت در زیمبابوه همیشه دارای خصوصیات و مزایای مثبت نیست بلکه می‌تواند مشکلات و چالش‌هایی را برای شما به دنبال داشته باشد. در عین حال این چالش‌ها و مشکلات در مقابل مزایا و ویژگی‌های مثبت ثبت شرکت در کشور زیمبابوه قابل چشم پوشی و اغماض است. از جمله این چالش‌ها می‌توان به قوانین مالیاتی پیچیده و بالا بودن حق بیمه کارمندان شرکت اشاره کرد.

نکته: یکی دیگر از موارد مهم در مورد ثبت شرکت در زیمبابوه یا هر کشور دیگری مربوط به سرمایه‌گذاری در آن است. در واقع شما با ثبت شرکت و ایجاد کسب و کار در حال سرمایه‌گذاری در آن کشور هستید. البته این موضوع را به خاطر داشته باشید که ویزای ثبت شرکت با ویزای سرمایه‌گذاری متفاوت است. مثلا برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری در زیمبابوه هر کشور دیگری باید شرایط مربوط به آن را داشته باشید.

منابع : https://cappeh.com 

هیچ دیدگاهی یافت نشد

تا کنون هیچ پرسش و یا دیدگاه عمومی برای این خدمت ثبت نشده است ! شما اولین نفر باشید !

{{--sticky contact buttons--}}