تایمز گروپ
آخرین پاسخگویی: 2 ماه قبل
دنبال کردن پروفایل فعالیت از  June 2024 تعداد پرونده   (0)

اخذ شهروندی کشور اندونزی

اگر قصد دریافت شهروندی کشور اندونزی را دارید و یا دنبال یک راه مطمئن و آسان در عین حال سریع برای اخذ شهروندی این کشور هستید همین الان با کارشناسان و وکلای مهاجرتی گروه مهاجرتی تایمز تماس گرفته و پروسه گرفتن شهروندی کشور اندونزی را برای خود و خانواده تان از همین الان شروع کنید .

0
(0)
0 127
4 ماه قبل
  • CAP1157

شرایط دریافت شهروندی کشور اندونزی

در واقع حقوق شهروندی در اندونزی آمیخته‌ای است از وظایف و مسئولیت‌های شهروندان در قبال یکدیگر ، شهر و دولت یا قوای حاکم و مملکت و همچنین حقوق و امتیازاتی که وظیفه تامین آن حقوق بر عهدهٔ مدیران شهری(شهرداری)، دولت یا به طور کلی قوای حاکم می‌باشد. به مجموعه این حقوق و مسئولیت‌ها ، «حقوق شهروندی در اندونزی » اطلاق می‌شود.

کشور اندونزی از جمله کشورهایی است که شرایط و ضوابط مشخص و بخصوصی را برای اعطای شهروندی به مهاجران قرار داده است ، اخذ شهروندی کشور اندونزی با توجه به شرایط این کشور میتواند موضوعی چالش برانگیز باشد ، ما در موسسه تایمز گروپ با ایجاد ایجنت های رسمی و تشکیل روابط سازمانی در کشور اندونزی میتوانیم در سریعترین زمان با بکارگیری راهکارهای مناسب پروسه مربوط به اخذ شهروندی این کشور را بر عهده بگیریم. 

معرفی کشور اندونزی 

اندونِزی یا به‌ طور رسمی جمهوری اندونزی (به فرانسوی: République d’Indonésie) (به اندونزیایی: Republik Indonesia) (به انگلیسی: Indonesia) یک کشور فراقاره‌ای و مجمع‌الجزایری است که در آسیای جنوب شرقی و شمال اقیانوسیه (پاپوآ در ملانزی) قرار دارد. اندونزی در مجمع‌الجزایر مالایی بین قاره آسیا و اقیانوسیه قرار دارد. اندونزی یک کشور مجمع‌الجزایری متشکل از ۱۷٬۵۰۸ جزیره و ۳۸ استان است.اندونزی با جمعیت بیش از ۲۹۸ میلیون نفر، چهارمین کشور پرجمعیت و پانزدهمین کشور پهناور در جهان است. نظام سیاسی این کشور جمهوری با انتخابات مجلس و ریاست جمهوری می‌باشد. پایتخت اندونزی جاکارتا است. با وجود جمعیت زیاد و مناطق پرتراکم، اندونزی جنگل‌های کم‌جمعیت بسیار گسترده‌ای نیز دارد که دومین سطح از تنوع زیستی را در جهان در خود جای داده‌اند. بنابر آمار سال ۲۰۰۵ تولید ناخالص داخلی اندونزی ۲۸۷ میلیارد دلار بوده است که سهم سرانه هر فرد ۴۴۵۸ دلار است. در سال ۲۰۲۲تولید ناخالص داخلی (GDP) اندونزی برابر ۱۰۸۹میلیارد دلار بوده است. اندونزی سهم صنعت ۴۰٫۷٪ که بیشتر به فرآوری محصولات کشاورزی و معدنی مشغول است و سهم بخش کشاورزی ۱۴٪ می‌باشد و محصول اصلی اش برنج است. با این حال بیشترین شاغلان در بخش کشاورزی مشغول به کار هستند. ۴۱ میلیون و هشتصد هزار نفر از نیروی کار در بخش کشاورزی شاغلند؛ که کشاورزانی هستند که حرفه‌ای نیستند و در سطح کلان تولید نمی‌کنند. اما هم کشاورزان بزرگ و هم روستاییان مقدار زیادی لاستیک، چای، قهوه، تنباکو و ادویه تولید و صادر می‌کنند. از دوران استعمار هلند زیرساخت مناسب آبیاری در کشاورزی برای اندونزی به جا مانده است.بیشترین صادرات اندونزی به کشورهای آمریکا و ژاپن و چین و سنگاپور می‌باشد. اندونزی از لحاظ معدنی کشوری غنی می‌باشد و معادن نفت، گاز طبیعی، قلع، نیکل، زغال‌سنگ، بوکسیت و مس در این کشور موجود است اما به علت نسبت بیشتر جمعیت به ثروت جمعیت مردم فقیر زیاد است. صنعت معدنکاری سهمی ۱۲ درصدی در تولید ناخالص داخلی اندونزی دارد. یکی دیگر از منابع کسب درآمد برای اندونزی صنعت گردشگری است.
روپیه اندونزی جزو ده پول رایج بی‌ارزش جهان است.در اواخر دهه ۹۰ میلادی که بازارهای اقتصادی در آسیا دچار مشکلات شدید شد، ارزش پول اندونزی نیز به‌شدت سقوط کرد و سوهارتو ناچار شد تا اصلاحات اقتصادی شدیدی را انجام دهد و در همین رابطه با صندوق بین‌المللی پول برای کمکی به ارزش بیش از ۴۰ میلیارد دلار به توافق رسید. نارضایتی‌های سیاسی و در خواست استعفای سوهارتو، از پیامدهای این مشکلات اقتصادی بود. در مارس سال ۱۹۹۸ سوهارتو برای چندمین بار به قدرت رسید. اما مشکلات برای دولت همچنان ادامه داشت.در میان سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ شمار میلیونرها در اندونزی رشد فزاینده‌ای داشته است اما هنوز نیمی از مردم با درآمد روزی کمتر از دو دلار زندگی می‌کنند. تنها ۱۰ درصد کسانی که کار می‌کنند مالیات می‌پردازند و دولت برای تأمین آموزش رایگان و بهداشت مشکل دارد.تولید نفت در اندونزی بسیار کم است و این میزان تنها برای تأمین نیازهای داخلی این کشور صرف می‌شود ولی با این حال اندونزی بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت در کشورهای جنوب شرقی آسیا به‌شمار می‌آید.

اندونزی به دلیل فرسودگی چاه‌های نفت و کمبود تولید نفت در این کشور در ماه مه ۲۰۰۸ از سازمان اوپک خارج شد.

واحد پول این کشور روپیه اندونزی است که هر دلار آمریکا معادل ۱۴٬۳۵۰ روپیه و هر روپیه معادل ۰٫۰۰۰۰۷ دلار است.

بهترین شهر اندونزی برای سکونت شهروندان خارجی کدام است ؟

شهر جاکارتا:

جاکارتا (به اندونزیایی: Jakarta) پایتخت کشور اندونزی و بزرگ‌ترین شهر این کشور است.جاکارتا، پایتخت اندونزی و یکی از بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین شهرهای اسلامی است. جاکارتا بزرگ‌ترین شهر اندونزی و مرکز اقتصادی-تجاری، حمل ونقل و صنعتی این کشور و مرکز سیاسی-اداری ایالت جاکارتا است. ایالت جاکارتا که حدود ۵۹۰ کیلومتر مربع مساحت دارد یکی از پنج ایالت جزیره جاوه است. بر مبنای آخرین داده‌های جغرافیایی کلانشهر جاکارتا ۴۰ کیلومتر درازا دارد. برخلاف جمعیت بسیار زیادی که دارد این طول شهری تقریباً متناسب با جمعیت نیست.اما امروزه جاکارتا مرکز آسه آن (انجمن ملل آسیای جنوب شرقی) است و مقرّ وزارت خانه‌ها و سازمان‌های مهم اندونزی به‌شمار می‌رود.دولت مردان اندونزی در ۸ نوامبر سال ۲۰۲۲ از طرح تغییر پایتخت از جاکارتا به جزیره بورنئو خبر دادند.جاکارتا از مشهورترین شهرهای بزرگ اسلامی، دارای بناهایی متعلق به دوره استعمار و بافت شهری مطابق الگوی شهرهای هلندی است. آثار و اماکن دیدنی شهر عمدتاً در بخش مرکزی (بافت قدیمی) قرار دارند، از جمله آن‌ها می‌توان: میدان مردکا (آزادی و استقلال) و لوح ملی اندونزی، موزه ملی، کاخ ریاست جمهوری یا کاخ آزادی واقع در قسمت شمالی مردکا، موزه مردکا که هلندی‌ها آن را در ۱۷۷۸ احداث کردند، کتابخانه شهر، مسجد بزرگ استقلال، مجموعه ورزشی بازیهای آسیایی، بازار چینیها، بازار قدیمی ماهی فروشان، بازار بزرگ، باغهای درون شهر از جمله باغ معروف جایاانکول، بقایای ساختمان شهرداری (متعلق به دوره استعمار) و زندان‌های قدیمی نزدیک آن را نام برد.جاکارتا شهری قلعه‌ای و قدیمی است و در منطقه‌ای با تاریخ کهن قرار دارد. گفته شده که این منطقه مقرّ انسان‌های نخستین بوده‌است. در سده چهارم میلادی، دولتی هندو ـ جاوه‌ای در جاکارتا فرمانروایی می‌کرده‌است. سابقه جاکارتا، به سبب واقع شدن در جزیره جاوه، با پیشینه این جزیره درآمیخته‌است.نام‌های قبلی آن سوندا کلاپا، جایاکارتا و بعد باتاویا بود. 

شهر بالی:

بالی (به انگلیسی: Bali) جزیره‌ای است واقع در کشور اندونزی، که از مراکز گردشگری مهم جهان به‌شمار می‌رود.بالی جزیرهٔ خدایان، جزیره کوچکی از بزرگ‌ترین مجمع الجزایر جهان و بزرگ‌ترین کشور مسلمان جهان یعنی کشور اندونزی است. این جزیره محل تلاقی دو اقیانوس آرام و اقیانوس هند است و در نتیجه از آب و هوای بسیار متفاوتی برخوردار است و مانند بسیاری از جزایر دیگر اندونزی، ویژگی مخصوص به خود را دارد. ویژگی که نام این جزیره را در فهرست برترین مقاصد گردشگری جهان قرار داده‌است.این جزیره جمعیتی بیش از سه میلیون نفر داشته که قریب به اتفاق ساکنان آن اهل اندونزی هستند اما در سال‌های اخیر به دلیل رشد فراوان صنعت گردشگری افراد بسیاری از استرالیا و اروپا به این جزیره مهاجرت نموده و در بالی کار و زندگی می‌کنند.این جزیره که مساحتی بالغ بر ۵۶۳۶ کیلومتر مربع را پوشش داده‌است، از لحاظ آتش فشانی فعال بوده و خاک آن برای کشاورزی بسیار حاصلخیز است. اما سوگولی آتشفشان‌های بالی کوه گودان آگانگ بوده که «مادر کوه‌ها» نامیده می‌شود. این کوه، آتشفشانی فعال بوده و ارتفاعی بیش از ۳۰۰۰ متر دارد.این جزیره دارای مناطق مختلفی است که از معروف‌ترین نقاط آن کوتا (به انگلیسی: Kuta) و اوبود (به انگلیسی: UBUD) را می‌توان نام برد. در شمال و جنوب کوه‌های مرکزی این جزیره زمین‌های بسیاری حاصلخیزی برای کشاورزی وجود دارد که از آن برای کاشت برنج استفاده می‌کنند. مزارع پلکانی برنج بالی نیز خود شهرت جهانی داشته و از جاذبه‌های گردشگری این منطقه می‌باشند.بالی یکی از زیباترین و مشهورترین جزیره اندونزی است که در جنوب خط استوا بین جاوه در غرب و لومبوک در شرق قرار گرفته‌است. فواصل هوایی این جزیره تا جاکارتا حدود ۲ ساعت و تا تهران با محاسبه توقف بین پروازی در شهرهای دوحه، کوالالامپور یا سنگاپور حدود ۱۵ ساعت می‌باشد.بزرگ‌ترین شهر و مرکز اداری این جزیره نیز شهر دنپازار است که حدود چهارصد هزار نفر جمعیت دارد. جزیره اندونزیایی بالی دارای گنجینه‌های بسیاری است: طبیعت زیبا، پوشش گیاهی متنوع و دنیای منحصربه‌فرد زیر آب، شالیزارهای پلکانی برنج، رودها و آبشارها. اما گنجینه ویژه جزیره بالی سنت‌ها و رسوم این جزیره است که در قبال فستیوال‌های گوناگونی پذیرای گردشگران می‌باشد. هر فصل از سال که باشد خورشید هر روز حوالی ۶ بامداد در جزیره بالی طلوع می‌کند. این جزیره کوچک و سرسبز اندونزی یکی از اماکن اکو گردشگری بسیار جذاب جهان و قارهٔ آسیا است که در هر زمانی از سال تعداد بسیار زیادی گردشگر به آن سفر می‌نمایند. 

شروط و الزامات اولیه برای دریافت شهروندی کشور اندونزی 

موسسه تایمز با دارا بودن ایجنت رسمی در کشور اندونزی و ایجاد کانال های ویژه در اداره مهاجرت کشور اندونزی میتوانید کلیه فرایند اخذ شهروندی کشور اندونزی را بر عهده بگیرد، از طرفی تعهدات موسسه تایمز در قبال پرونده متقاضی مشروط به رعایت ضوابط و تعهد به قرارداد در حین اجرای قرارداد میباشد . برخی از تعهدات متقاضی در این خصوص عبارتتند از :

  • شرط شماره 1: تحویل کلیه اسناد و مدارک متقاضی
  • شرط شماره 2: عقد قرارداد رسمی با موسسه تایمز
  • شرط شماره 3: پرداخت حق الوکاله وکیل و هزینه های دولتی
  • شرط شماره 4: در دسترس بودن متقاضی در طول مدت قرارداد
  • شرط شماره 5: ایجاد همکاری لازم در طی فرایند اجرایی
  • شرط شماره 6: متعهد به مفاد قرارداد منعقده

مراحل و فرایند اخذ شهروندی اندونزی توسط موسسه تایمز

  • مشاوره و امکان سنجی:

با توجه به اینکه پروسه مهاجرتی هر شخص یک موضوع بسیار مهم و تاثیر گذار در آینده فرد میباشد لذا بمنظور جلوگیری از اتلاف زمان و سرمایه افراد قبل از هر گونه اقدام برای گرفتن شهروندی کشور اندونزی لازم است ابتدا پرونده شما توسط مشاور و وکلای مجرب موسسه بررسی شود و سپس در صورت امکان میتوان نسبت به عقد قرارداد با موسسه تایمز گروپ اقدام شود ، در این مرحله ابتدا پرونده متقاضی ، شرایط عمومی و خصوصی ، اهداف فرد و .... بررسی شده و در صورت امکان نسبت به تنظیم و عقد قرارداد اقدام میشود. 

  • تنظیم و عقد قرارداد:

 پس از بررسی اولیه پرونده شما در خصوص گرفتن شهروندی اندونزی شما میتوانید به صورت حضوری و غیر حضوری نسبت به عقد قرارداد با موسسه اقدام نمایید که در ادامه هر کدام از این دو روش را توضیح خواهیم داد :

1- عقد قرارداد غیر حضوری : در این روش شما میتوانید کلیه اسناد و مدارک مورد نیاز را در شهر شخود آماده سازی کرده و سپس با حضور در دفاتر اسناد رسمی شهر خود  مدارک خود را تایید و قرارداد مربوطه را امضا و بهمراه گواهی امضا به آدرس دفتر موسسه پست کنید . موسسه بلافاصله پس از دریافت اسناد و مدارک پروسه کاری شما را اغاز خواهد نمود.

2- عقد قرارداد حضوری :  برای عقد و امضای حضوری قرارداد شما میتوانید با هماهنگی قبلی به دفتر موسسه مراجعه نموده و نسبت به تنظیم و امضای قرارداد اقدام نمایید . شما همچنین میتوانید با هماهنگی قبلی نسبت به دریافت یک نسخه پیش نویس قرارداد اقدام نمایید.

  • آماده سازی مدارک و شرایط الزامی:

در این مرحله که یکی از مهمترین بخش ها برای موفقیت در پرونده های اخذ شهروندی کشور اندونزی میباشد ضمن تشکل پرونده ، کلیه داکیومنت ها ، اسناد و مدارک لازم توسط کارسناسان و وکلای موسسه گردآوری و آماده سازی میشوند . لازم به ذکز است متقاضی میبایست کلیه همکاری لازم را در این مرحله با موسسه داشته باشد.

  • آغاز فرایند اجرایی طبق مفاد قرارداد:

در این مرحله فرایند اخذ شهروندی  اندونزی آغاز شده و بطور مرتب گزارش کار توسط ایجنت رسمی مجموعه در کشور هدف به متقاضی اعلام میشود . این مرحله شامل انجام کلیه امور اداری در اداره مهاجرت اندونزی ، کنسولگری و سایر سازمان ها و ارگان های مربوطه میباشد. (لازم به ذکر است اخذ شهروندی هر کشور در ابتدا مستلزم گرفتن اقامت دائم آن کشور میباشد)

شرایط و مدارک لازم برای گرفتن شهروندی اندونزی 

هر فرد بنا بر شرایط خود میتواند نسبت به دریافت شهروندی کشور اندونزی اقدام کند ، شرایط و مدارک عمومی برای هر فردی که تصمیم دارد شهرندی کشور اندونزی را دریافت کند به شرح زیر است. 

  • دارا بودن پاسپورت با مهلت حداقل 12 ماهه تا پایان انقضا
  • کارت شناسایی ملی و جدید
  • 3 نسخه وکالت نامه محضری
  • ترجمه رسمی مدارک ممهور به مهر دادگستری
  • آخرین مدرک تحصیلی (در صورت نیاز)
  • تنظیم قرارداد مهاجرتی رسمی با موسسه تایمز
  • سایر شرایط: تماس گرفته شود ....

دریافت شهروندی با اخذ اقامت دائم کشور اندونزی

همه کشورها اقامت دائم بهمراه شهروندی به مهاجران اعطا نمی‌کنند و اجازه‌ها و شرایط هر کشور بطور گسترده‌ای با یکدیگر متفاوت هستند. هر کشور در خصوص اعطای شهروندی تعاریف مختلفی دارد که روابطشان با سایر کشورها نیر بر این اساس تنظیم می‌گردد. اعطای شهروندی ممکن است در برخی از کشورها نیاز به طی کردن پروسه مینیمم زمان اقامت در کشور بعد از اعطای اقامت دائم باشد . برای مثال در آمریکا وضعیت اعطای شهروندی برای متقاضی بسته به این است که فرد بیش از زمان مشخص شده خارج از کشور میزبان نباشد. و اگر این مورد توسط متقاضی رعایت نشود ، فرد تابعیت خود را از دست می‌دهد. از طرفی کسی که مهاجرت دائم کرده است اگر به وظایف شهروندی‌اش عمل نکند، وضعیت شهروندی خود را از دست می‌دهد و میتواند منجر به دیپورتی فرد شود. اندونزی از جمله کشورهایی است که شرایط بخصوصی را برای اعطای شهروندی برای مهاجران قرار داده است ، پیشنهاد میشود برای بررسی شرایط و مشاوره تخصصی با وکلای گروه تایمز تماس گرفته تا در صورت امکان در سریع ترین زمان ممکن فرایند دریافت شهروندی و اخذ شهروندی خود را در کشور اندونزی آغاز نمایید.

شهروندی کشور اندونزی با داشتن اقامت موقت

قبل از اینکه به موضوع شهروندی با اجازه اقامت موقت کشور اندونزی بپردازیم ، قصد داریم مقوله مهاجرت موقت را بطور مختصر تعریف کنیم ، مهاجرت با اجازه اقامت موقت (انگلیسی: Temporary resident) حق اقامت و شهروندی یک تبعه خارجی در یک کشور بر اساس یک دوره زمانی مشخص است (از طریق دریافت روادید) بدون حقوق شهروندی کامل. این اجازه ممکن است برای تحصیل، تجارت یا دلایل دیگر اعطا شود. در خصوص مهاجرت موقت هرکشور قوانین و سیاست‌های خاص و مختص به خود را دارد . در کشور اندونزی و امکان اخذ شهروندی با داشتن اقامت موقت وجود ندارد و شرط شهروندی داشتن اقامت دائم این کشور است ،  پیشنهاد میشود برای بررسی شرایط و مشاوره تخصصی با وکلای گروه تایمز تماس گرفته تا در صورت امکان در سریع ترین زمان ممکن فرایند دریافت شهروندی کشور اندونزی را آغاز نمایید.

مدت زمان اخذ شهروندی کشور اندونزی چقدر است؟

در حال حاضر روش ها و راه های مختلف و متنوعی برای دریافت شهروندی کشور اندونزی وجود دارد ، لذا با توجه به روش انجام کار پروسه گرفتن شهروندی کشور اندونزی در مدت زمان 6 الی 12 ماه انجام میشوند ، این زمان با در نظر گرفتن روش کارمیتواند کمتر یا بیشتر شود . (بمنظور تعیین شرایط و مناسب ترین روش برای گرفتن شهروندی اندونزی میتوانید با مشاوران و وکلای موسسه تایمر تماس بگیرید)

هزینه اخذ شهروندی کشور اندونزی

هزینه اخذ شهروندی اندونزی بطور مستقیم با روش انجام کار رابطه مستقیم دارد . لذا تعیین دقیق هزینه های شهروندی اندونزی به شرایط اختصاصی و روش کار بستگی دارد . اگر قصد دارید از هزینه های دقیق اعطای شهروندی اندونزی مطلع شوید میتوانید با مشاوران و وکلای ما تماس گرفته و سوالات خود را مطرح نمایید (پس از ثبت و تکمیل فرم مشاوره در سایت)

روش های گرفتن شهروندی اندونزی

روش های مختلفی برای دریافت شهروندی اندونزی وجود دارد ، در زمان حاضر بیش از 10 کانال و روش وجود داشته که به اقتضای شرایط فردی و ماهیت هر پرونده یکی از این روش ها برای متقاضی انتخاب و پیش برده میشود ، در زیر برخی از رایج ترین روش های اخذ شهروندی کشور اندونزی نام برده شده است .

دریافت شهروندی اندونزی از طریق ازدواج

در تاریخی که این متن گردآوری شده است امکان اخذ شهروندی اندونزی از طریق ازدواج وجود داشته (لذا برای اطلاع دقیق شرایط اعطای شهروندی کشور اندونزی در زمان فعلی حتما با مشاوران و وکلای موسسه تایمز تماس بگیرید) ، بر اساس قوانین سرزمینی این کشور برای اخذ شهروندی اندونزی از روش ازدواج، ابتدا در صورتی که یک مرد با تابعیت این کشور با زنی ازدواج کند که تابعیت خارج از این کشور را دارد، می تواند برای همسر خود درخواست شهروندی کند و بلعکس این شرایط امکانپذیر است .

دریافت شهروندی اندونزی از طریق تولد فرزند

در تاریخی که این متن گردآوری شده است امکان اخذ شهروندی اندونزی از طریق تولد فرزند وجود داشته (لذا برای اطلاع دقیق شرایط شهروندی کشور اندونزی از طریق تولد فرزند در زمان فعلی حتما با مشاوران و وکلای موسسه تایمز تماس بگیرید) ، در بسیاری از موارد مشاهده شده است که افرادی عامدانه و با قصد اخذ شهروندی کشور اندونزی و تابیعت کودک خود در این کشور ، اقدام به تولد فرزند خود در خاک این کشور می نمایند، بر اساس قواعد کلی کشور ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد، کشورهایی که برای اعطای شهروندی از قاعده ی خاک تبعیت دارند و کشور هایی که برای اعطای شهروندی از قاعده ی خون تبعیت دارند یعنی به عبارتی نژاد و ملیت نوزاد متولد شده همتراز با خاک خودشان باشد.

دریافت شهروندی اندونزی از طریق سرمایه گذاری

در تاریخی که این متن گردآوری و نگارش شده است امکان اخذ شهروندی اندونزی از طریق سرمایه گذاری وجود داشته (لذا برای دریافت دقیق شرایط اخذ شهروندی کشور اندونزی از طریق سرمایه گذاری در زمان فعلی حتما با مشاوران و وکلای موسسه تایمز تماس بگیرید) ، یکی از راه های اخذ شهروندی اندونزی از طریق سرمایه گذاری ، سرمایه گذاری در یک طرح نوین با پتانسیل رشد بالا است که میتواند در نهایت منجر به شهروندی کشور اندونزی  برای سرمایه گذار شود.

دریافت شهروندی اندونزی از طریق راه اندازی بیزینس

در تاریخی که این متن گردآوری و نگارش شده است امکان اخذ شهروندی اندونزی از طریق راه اندازی بیزینس وجود داشته (لذا برای اطلاع دقیق شرایط اعطای شهروندی کشور اندونزی از طریق راه اندازی بیزینس در زمان فعلی حتما با مشاوران و وکلای موسسه تایمز تماس بگیرید) ممکن است در پاره ای از مسائل مرتبط با اخذ شهروندی کشور اندونزی برای مخاطبانی که قصد دریافت شهروندی  اندونزی از طریق راه اندازی بیزینس را دارند سوال بوجود بیاید، اگر بدنبال اخذ شهروندی این کشور از این طریق هستید میتونید با ایجاد کسب و کار و راه اندازی بیزینس تحت شرایط خاص شرایط داشتن شهروندی کشور اندونزی فراهم نمایید.

دریافت شهروندی اندونزی از طریق سایر روش ها

ما در موسسه تایمز امکان این را فراهم کرده ایم که بطور عملیاتی با بکارگیری 12 روش ، متناسب با شرایط متقاضی در سریعترین زمان ممکن شرایط اخذ شهروندی فرد را فراهم نماییم . بمنظور کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سایر روش های دریافت شهروندی کشور اندونزی با کارشناسان ما در موسسه تایمز تماس بگیرید.

برای گرفتن شهروندی اندونزی از کجا شروع کنیم ؟

همواره پروسه گرفتن شهروندی کشورهای مختلف ، از دغدغه های همیشگی ملل و تابعیت های مختلف بوده است، بواسطه اخذ اقامت دائم اندونزی میتوان شهروندی این کشور را گرفت و از مزایایی که این کشور برای مردم خود در نظر گرفته و جایگاه و اعتبار بین المللی آن بهره مند شد  ، مزایایی همچون افتتاح حساب ارزی یا حساب بانکی بین المللی در بانک های این کشور ، دریافت دفترچه درمانی و شهروندی این کشور و ... سعی ما همواره بر این است تا با اطلاع از وضعیت موجود و نوشته هایی کوتاه و مختصر، آگاهی کافی را در ذهن مخاطب خود ایجاد کرده و آنرا برای یک مهاجرت با کیفیت بالا آماده کنیم، این لیاقت شما است تا مهاجرت با کیفیت را به همراه شرایط مساعد تجربه کنید.

اگر اکنون تصمیم جدی برای دریافت شهروندی اندونزی دارید پیشنهاد میشود ابتدا با ثبت درخواست خود در فرم مشاوره ، قبل از هر چیز با مشاوران و وکلای موسسه مشورت نمایید و شرایط خود را با ما در میان بپذارید . کارشناسان موسسه حداکثر ظرف مدت 1 ساعت با شما تماس گرفته و سایر مراحل و شرایط را با شما هماهنگ میکنند.

هیچ دیدگاهی یافت نشد

تا کنون هیچ پرسش و یا دیدگاه عمومی برای این خدمت ثبت نشده است ! شما اولین نفر باشید !

{{--sticky contact buttons--}}