شرایط مهاجرت به کشور عراق
اگرچه مهاجرت بشر برای مدت صدها هزار سال وجود داشته و دارد اما «مهاجرت» در مفهوم مدرن به حرکت و کوچ افراد از یک ملیت- کشور به کشور دیگر، که در آنجا شهروند نیستند، محسوب میشود. مهاجرت به کشور عراق به طور ضمنی به اقامت درازمدت در این کشور گفته میشود و توریستها و بازدیدکنندگان موقت و کوتاه مدت که به عراق سفر میکنند بهعنوان مهاجر شناخته نمیشوند . کشور عراق از جمله کشورهایی است که شرایط و ضوابط مشخص و بخصوصی را برای مهاجران قرار داده است ، مهاجرت به کشور عراق با توجه به شرایط این کشور میتواند موضوعی چالش برانگیز باشد ، ما در موسسه تایمز گروپ با ایجاد ایجنت های رسمی و تشکیل روابط سازمانی در کشور عراق میتوانیم در سریعترین زمان با بکارگیری راهکارهای مناسب پروسه مهاجرتی شما را بر عهده بگیریم.
معرفی کوتاه کشور عراق برای مهاجرت
عِراق با نام رسمی جمهوری عِراق (عربی: جُمْهُوريَّة العِرَاق، کردی: کۆماری عێراق)، کشوری فدرال در خاورمیانه و غرب آسیا است. پایتخت عراق، شهر بغداد است. عراق از جنوب با عربستان سعودی و کویت، از غرب با اردن و سوریه، از شمال با ترکیه و از شرق با ایران، همسایه است. عراق، همچنین در بخش جنوبی خود، مرز آبی کوچکی با خلیج فارس دارد. مساحت عراق ۴۳۷٬۰۷۲ کیلومتر مربع رتبه(۵۸ام) است. بیشتر سرزمین عراق، پست و هموار و گرمسیری است. غرب عراق کویر است و شرق آن جلگههای حاصلخیز؛ ولی بخشی از کردستان عراق (شمال شرق عراق) کوهستانی و سردسیر میباشد. همچنین عراق یکی از بزرگترین کشورهای دارای منابع نفت میباشد. این کشور دارای ۱۴۳ میلیارد بشکه ذخایر تاییدشدهٔ نفتی میباشد. عراق با حدود ۴۰ میلیون نفر جمعیت سی و ششمین کشور پرجمعیت جهان است. عربها ۷۵٪-۸۰٪، کردها ۱۵٪–۲۰٪، ترکمانها، آشوریها و غیره نزدیک ۵٪ از جمعیت عراق را تشکیل میدهند. همچنین ۶۲٪-۶۷٪ درصد مردم عراق شیعه، ۳۱٪-۳۶٪ سنی، ۱٪ مسیحی و ۱٪ پیروان سایر ادیان هستند. عراق محل زندگی و خاکسپاری ۶ تن از امامان شیعه است و شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا زیارتگاه شیعیان جهان است. عراق دارای تمدن و فرهنگ دیرینه و پرباری است. سومر، اکد، و آشور نخستین تمدنهای باستانی عراق در چند هزار سال پیش از میلاد هستند. پس از آن این منطقه بخشی از قلمرو هخامنشی، سلوکی، اشکانی، ساسانی و امپراتوری روم بود. پس از سرنگونی خلافت اموی و روی کار آمدن خلافت عباسی پایتخت خلافت اسلامی از شام به عراق (شهر بغداد) آورده شد. بعدها این حکومت با حمله مغولان از هم پاشید. از میانه سده دهم تا پایان سده سیزدهم هجری خورشیدی، بخشهایی از عراق بارها میان ایران و عثمانی دست به دست شد. پس از شکست عثمانی در جنگ جهانی اول، عراق در سال ۱۹۱۹ به سرپرستی بریتانیا درآمد و در سال ۱۹۳۲ استقلال یافت.
مهمترین و بهترین شهرهای مهاجرپذیر عراق کدام است ؟
شهر بَغداد :
بَغداد پایتخت عراق و دومین شهر بزرگ جهان عرب پس از قاهره است. این شهر، مرکز استان بغداد و بزرگ ترین شهر کشور عراق است که در مرکز جغرافیایی عراق در کنار رود دجله قرار دارد. بغداد در سرشماری سال ۲۰۱۵ دارای ۸٬۱۲۶٬۷۵۵ نفر جمعیت بوده است. بغداد یکی از شهرهای تاریخی و فرهنگی در جهان عرب و خاورمیانه است. تاریخ بغداد از دورهٔ عباسیان آغاز میشود و پیش از آن پایتخت ساسانیان شهر تیسفون در نزدیکی بغداد امروزی بود. در آن زمان بغداد نام یک سرزمین کوچک در نزدیکی تیسفون بود و در روزگار عباسیان به پایتختی خلافت برگزیده شد و در همان زمان هم نامآور گشت به گونهای که نمادی برای سرزمینهای اسلامی قرون وسطی بود. شهر بغداد در ۳۰ ژوئیهٔ ۷۶۲ میلادی در کرانهٔ باختری رود دجله به دست برمکیان در زمان عباسیان و در روزگار خلیفه ابوجعفر منصور بنیاد شد. ابوجعفر منصور برای بغداد چهار دروازه (باب) ساخت؛ دروازهٔ خراسان، که به بابالدولة نیز مشهور بود به خاطرِ رویآوری و اقبال دولت عباسی از خراسان، و بابالشام، که به سوی شام بود، پس از آن بابالکوفة، که به س سقوطوی کوفه بود، و در پایان دروازهٔ بصره. برای بنای اولیهٔ این شهر چهار هزار و هشتصد و سی و سه درهم، هزینه شد.
شهر بَصره :
بَصره (عربی: ٱلْبَصْرَة، آوانگاری: al-Baṣrah) سومین شهر بزرگ عراق با جمعیتی بیش از سه میلیون نفر است. این شهر بندر اصلی کشور عراق است. بصره مرکز استان بصره است و بیشتر جمعیت آن را شیعیان و اقلیت قابل توجهای از اهلسنت تشکیل میدهند. بصره در تاریخ آغازین اسلام نقش پررنگی داشتهاست. بصره در امتداد اروند رود واقع شدهاست. این شهر در ۵۵ کیلومتری خلیج فارس و در ۵۴۵ کیلومتری بغداد قرار دارد. مقدار جزر و مد بصره در حدود ۷متر میباشد و شبکه کانالهایی که در میان شهر جریان دارد، این شهر را به «ونیز خاورمیانه» شهرت داده است.
شروط و الزامات اولیه برای مهاجرت به عراق
موسسه تایمز با دارا بودن ایجنت رسمی در کشور عراق و ایجاد کانال های ویژه برای مهاجرین میتوانید کلیه فرایند مهاجرت شما به کشور عراق را بر عهده بگیرد، از طرفی تعهدات موسسه تایمز در قبال پرونده مهاجرتی متقاضی مشروط به رعایت ضوابط و تعهد به قرارداد در حین اجرای قرارداد میباشد . برخی از تعهدات متقاضی در این خصوص عبارتتند از :
- شرط شماره 1: تحویل کلیه اسناد و مدارک متقاضی
- شرط شماره 2: عقد قرارداد رسمی با موسسه تایمز
- شرط شماره 3: پرداخت حق الوکاله وکیل امور مهاجرتی عراق و هزینه های دولتی
- شرط شماره 4: در دسترس بودن متقاضی در طول مدت قرارداد
- شرط شماره 5: ایجاد همکاری لازم در طی فرایند اجرایی
- شرط شماره 6: متعهد به مفاد قرارداد منعقده
مراحل و فرایند مهاجرت به عراق توسط موسسه تایمز
- مشاوره و امکان سنجی:
با توجه به اینکه پروسه مهاجرتی هر شخص یک موضوع بسیار مهم و تاثیر گذار در آینده فرد میباشد لذا بمنظور جلوگیری از اتلاف زمان و سرمایه افراد قبل از هر گونه اقدام برای مهاجرت به کشور عراق لازم است ابتدا پرونده شما توسط مشاور و وکلای مجرب موسسه بررسی شود و سپس در صورت امکان میتوان نسبت به عقد قرارداد با موسسه تایمز گروپ اقدام شود ، در این مرحله ابتدا پرونده متقاضی ، شرایط عمومی و خصوصی ، اهداف مهاجرتی فرد و .... بررسی شده و در صورت امکان نسبت به تنظیم و عقد قرارداد اقدام میشود.
- تنظیم و عقد قرارداد مهاجرتی:
پس از بررسی اولیه پرونده شما در خصوص مهاجرت به عراق شما میتوانید میتوانید به صورت حضوری و غیر حضوری نسبت به عقد قرارداد با موسسه اقدام نمایید که در ادامه هر کدام از این دو روش را توضیح خواهیم داد :
1- عقد قرارداد غیر حضوری : در این روش شما میتوانید کلیه اسناد و مدارک مورد نیاز را در شهر شخود آماده سازی کرده و سپس با حضور در دفاتر اسناد رسمی شهر خود مدارک خود را تایید و قرارداد مربوطه را امضا و بهمراه گواهی امضا به آدرس دفتر موسسه پست کنید .
2- عقد قرارداد حضوری : برای عقد و امضای حضوری قرارداد شما میتوانید با هماهنگی قبلی به دفتر موسسه مراجعه نموده و نسبت به تنظیم و امضای قرارداد مهاجرتی عراق اقدام نمایید . شما همچنین میتوانید با هماهنگی قبلی نسبت به دریافت یک نسخه پیش نویس قرارداد اقدام نمایید.
- آماده سازی مدارک و شرایط الزامی:
در این مرحله که یکی از مهمترین بخش ها برای موفقیت در پرونده های مهاجرتی مربوط به کشور عراق میباشد ضمن تشکل پرونده ، کلیه داکیومنت ها ، اسناد و مدارک لازم توسط کارسناسان و وکلای موسسه گردآوری و آماده سازی میشوند . لازم به ذکز است متقاضی میبایست کلیه همکاری لازم را در این مرحله با موسسه داشته باشد.
- آغاز فرایند اجرایی طبق مفاد قرارداد:
در این مرحله فرایند مهاجرت به عراق آغاز شده و بطور مرتب گزارش کار توسط ایجنت رسمی مجموعه در کشور هدف به متقاضی اعلام میشود . این مرحله شامل انجام کلیه امور اداری در اداره مهاجرت عراق ، کنسولگری و سایر سازمان ها و ارگان های مربوطه میباشد.
شرایط و مدارک لازم برای گرفتن مهاجرت به عراق
هر فرد بنا بر شرایط خود میتواند نسبت به مهاجرت به کشور عراق اقدام کند ، شرایط و مدارک عمومی برای هر فردی که تصمیم دارد به عراق مهاجرت کند به شرح زیر است.
- دارا بودن پاسپورت با مهلت حداقل 12 ماهه تا پایان انقضا
- کارت شناسایی ملی و جدید
- 3 نسخه وکالت نامه محضری
- ترجمه رسمی مدارک ممهور به مهر دادگستری
- آخرین مدرک تحصیلی (در صورت نیاز)
- تنظیم قرارداد مهاجرتی رسمی با موسسه تایمز
- سایر شرایط: تماس گرفته شود ....
مهاجرت دائم به کشور عراق
قبل از اینکه به مهاجرت با اجازه اقامت دائم در کشور عراق بپردازیم بهتر است ابتدا مقوله مهاجرت بهمراه اجازه اقامت دائم از دید جهانی را توضیح دهیم . همه کشورها اجازه اقامت دائم اعطا نمیکنند و اجازهها و شرایط هر کشور بطور گستردهای با یکدیگر متفاوت هستند. هر کشور در خصوص مهاجرت دائم تعاریف مختلفی دارند که روابطشان با سایر کشورها نیر بر این اساس تنظیم میگردد. مهاجرت دائم ممکن است در برخی از کشورها نیاز به طی کردن پروسه مینیمم زمان اقامت در کشور بعد از اعطای اقامت دائم باشد . برای مثال در آمریکا وضعیت تابعیت یا اقامت دائم بسته به این است که فرد اگر بیش از زمان مشخص شده خارج از کشور میزبان باشد. تابعیت خود را از دست میدهد. از طرفی کسی که مهاجرت دائمی کرده است اگر به وظایف شهروندیاش عمل نکند، وضعیت مهاجرتی و اجازه اقامت دائم خود را از دست میدهد. عراق از جمله کشورهایی است که شرایط بخصوصی را برای مهاجرت به مهاجران قرار داده است ، پیشنهاد میشود برای بررسی شرایط و مشاوره تخصصی با وکلای گروه تایمز تماس گرفته تا در صورت امکان در سریع ترین زمان ممکن فرایند مهاجرتی و پروسه اخذ شهروندی خود را در کشور عراق آغاز نمایید.
مهاجرت موقت به کشور عراق
قبل از اینکه به موضوع مهاجرت با اجازه اقامت موقت کشور عراق بپردازیم ، قصد داریم مقوله مهاجرت موقت را بطور مختصر تعریف کنیم ، مهاجرت با اجازه اقامت موقت (انگلیسی: Temporary resident) حق اقامت یک تبعه خارجی در یک کشور بر اساس یک دوره زمانی مشخص است (از طریق دریافت روادید یا اجازه اقامت) بدون حقوق شهروندی کامل. این اجازه ممکن است برای تحصیل، تجارت یا دلایل دیگر اعطا شود. در خصوص مهاجرت موقت هرکشور قوانین و سیاستهای خاص و مختص به خود را دارد . پیشنهاد میشود برای بررسی شرایط و مشاوره تخصصی با وکلای گروه تایمز تماس گرفته تا در صورت امکان در سریع ترین زمان ممکن پروسه و فرایند مهاجرتی شما بصورت موقت در کشور عراق را آغاز نمایید.
مدت زمان انجام پروسه مهاجرت به کشور عراق چقدر است؟
در حال حاضر روش ها و راه های مختلف و متنوعی برای مهاجرت به کشور عراق وجود دارد ، لذا با توجه به روش انجام کار پروسه مهاجرت به کشور عراق در مدت زمان 4 الی 10 ماه انجام میشوند ، این زمان با در نظر گرفتن روش کارمیتواند کمتر یا بیشتر شود . (بمنظور تعیین شرایط و مناسب ترین روش برای مهاجرت به عراق میتوانید با مشاوران و وکلای موسسه تایمر تماس بگیرید)
هزینه مهاجرت به کشور عراق
هزینه مهاجرت به عراق بطور مستقیم با روش انجام کار رابطه مستقیم دارد ، برای مثال در حال حاضر مهاجرت به عراق از طریق کار و استخدام با هزینه مهاجرت به عراق از طریق ازدواج یا هزینه مهاجرت به این کشور از طریق بیزینس و تاسیس کمپانی هر کدام با هزینه های مختلف نسبت به هم انجام میشود . لذا تعیین دقیق هزینه های مهاجرتی مرتبط با عراق به شرایط اختصاصی و روش کار بستگی دارد . اگر قصد دارید از هزینه های دقیق مهاجرت به عراق مطلع شوید میتوانید با مشاوران و وکلای ما تماس گرفته و سوالات خود را مطرح نمایید (پس از ثبت و تکمیل فرم مشاوره در سایت)
روش های مهاجرت به عراق
روش های مختلفی برای مهاجرت به عراق وجود دارد ، در زمان حاضر بیش از 10 کانال و روش مهاجرتی وجود داشته که به اقتضای شرایط فردی و ماهیت هر پرونده یکی از این روش ها برای متقاضی انتخاب و پیش برده میشود ، در زیر برخی از رایج ترین روش های مهاجرتی مربوط به کشور عراق نام برده شده است .
مهاجرت به عراق از طریق ازدواج
در تاریخی که این متن گردآوری شده است امکان مهاجرت به عراق از طریق ازدواج وجود داشته (لذا برای دریافت دقیق شرایط مهاجرتی عراق در زمان فعلی حتما با مشاوران و وکلای موسسه تایمز تماس بگیرید) ، بر اساس قوانین سرزمینی این کشور برای مهاجرت به عراق از روش ازدواج، ابتدا در صورتی که یک مرد با تابعیت این کشور با زنی ازدواج کند که تابعیت خارج از این کشور را دارد، می تواند برای همسر خود درخواست اقامت کند و بلعکس این شرایط امکانپذیر است .
مهاجرت به عراق از طریق تولد فرزند
در تاریخی که این متن گردآوری شده است امکان مهاجرت به عراق از طریق تولد فرزند وجود داشته (لذا برای دریافت دقیق شرایط مهاجرتی عراق از طریق تولد فرزند در زمان فعلی حتما با مشاوران و وکلای موسسه تایمز تماس بگیرید) ، در بسیاری از موارد مشاهده شده است که افرادی عامدانه و با قصد مهاجرت به کشور عراق و تابیعت کودک خود در این کشور ، اقدام به تولد فرزند خود در خاک این کشور می نمایند، بر اساس قواعد کلی کشور ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد، کشورهایی که برای اعطای اقامت خود از قاعده ی خاک تبعیت دارند و کشور هایی که برای اعطای اقامت خود از قاعده ی خون تبعیت دارند یعنی به عبارتی نژاد و ملیت نوزاد متولد شده همتراز با خاک خودشان باشد.
مهاجرت به عراق از طریق سرمایه گذاری
در تاریخی که این متن گردآوری و نگارش شده است امکان مهاجرت به عراق از طریق سرمایه گذاری وجود داشته (لذا برای دریافت دقیق شرایط مهاجرتی عراق از طریق سرمایه گذاری در زمان فعلی حتما با مشاوران و وکلای موسسه تایمز تماس بگیرید) ، یکی از راه های مهاجرت به عراق از طریق سرمایه گذاری ، سرمایه گذاری در یک طرح نوین با پتانسیل رشد بالا است که میتواند در نهایت منجر به مهاجرت به کشور عراق برای سرمایه گذار شود.
مهاجرت به عراق از طریق راه اندازی بیزینس
در تاریخی که این متن گردآوری و نگارش شده است امکان مهاجرت به عراق از طریق راه اندازی بیزینس وجود داشته (لذا برای دریافت دقیق شرایط مهاجرتی عراق از طریق راه اندازی بیزینس در زمان فعلی حتما با مشاوران و وکلای موسسه تایمز تماس بگیرید) ممکن است پاره ای از مسائل مرتبط با مهاجرت به عراق برای مخاطبانی که قصد مهاجرت به عراق از طریق راه اندازی بیزینس را دارند سوال بوجود بیاید، اگر بدنبال مهاجرت به این کشور از این طریق هستید میتونید با ایجاد کسب و کار و راه اندازی بیزینس تحت شرایط خاص شرایط مهاجرت خود را به عراق فراهم نمایید.
مهاجرت به عراق از طریق سایر روش ها
ما در موسسه تایمز امکان این را فراهم کرده ایم که بطور عملیاتی با بکارگیری 12 روش مهاجرتی، متناسب با شرایط متقاضی در سریعترین زمان ممکن شرایط مهاجرت فرد را فراهم نماییم . بمنظور کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سایر روش های مهاجرتی به کشور عراق با کارشناسان ما در موسسه تایمز تماس بگیرید.
برای مهاجرت به عراق از کجا شروع کنیم ؟
همواره پروسه مهاجرت به کشورهای مختلف ، از دغدغه های همیشگی ملل و تابعیت های مختلف بوده است، بواسطه مخاجرت به عراق میتوان از مزایایی که این کشور برای مردم خود در نظر گرفته اند و جایگاه و اعتبار بین المللی آن بهره مند شد ، مزایایی همچون افتتاح حساب ارزی یا حساب بانکی بین المللی در بانک های این کشور ، دریافت دفترچه درمانی و شهروندی این کشور و ... سعی ما همواره بر این است تا با اطلاع از وضعیت موجود و نوشته هایی کوتاه و مختصر، آگاهی کافی را در ذهن مخاطب خود ایجاد کرده و آنرا برای یک مهاجرت با کیفیت بالا آماده کنیم، این لیاقت شما است تا مهاجرت با کیفیت را به همراه شرایط مساعد تجربه کنید.
اگر اکنون تصمیم جدی برای مهاجرت به عراق دارید پیشنهاد میشود ابتدا با ثبت درخواست خود در فرم مشاوره ، قبل از هر چیز با مشاوران و وکلای موسسه مشورت نمایید و شرایط خود را با ما در میان بپذارید . کارشناسان موسسه حداکثر ظرف مدت 1 ساعت با شما تماس گرفته و سایر مراحل و شرایط را با شما هماهنگ میکنند.
هیچ دیدگاهی یافت نشد
تا کنون هیچ پرسش و یا دیدگاه عمومی برای این خدمت ثبت نشده است ! شما اولین نفر باشید !